Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Η αθορυβα εφυης εξελιξη της HTC!!

http://www.telecomnews.gr/wp-content/uploads/2011/08/htc-logo.jpg


Μια σύντομη ανασκόπηση στην ιστορία της HTC και για το πως η εταιρεία έφτασε να είναι αυτό που όλοι ξέρουμε σήμερα. Κατασκευαστής ΟΕΜ στην αρχή και αργότερα Windows Mobile μέχρι την επιτυχία του Android και μια σειρά καινοτομιών ακόμα και πίσω στο αρχαιγονο έτος για την αγορά των smartphones, 2007. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα, η HTC είναι γνωστή πλέον για τα δικά της κινητά κυρίως με Android και πλέον με LTE στο τέλος το 2011. Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί για τον χρόνο πριν και μετά την ανακάλυψη της λέξης smartphone, με HTC και χωρίς. 

Η HTC αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες φορητών συσκευών στον κόσμο, παρουσιάζοντας αξιοσημείωτη εξέλιξη μέσα στα 13 χρόνια που βρίσκεται στο χώρο.
Για να γιορτάσει αυτό το γεγονός, η εταιρία κυκλοφόρησε το παρακάτω video φέρνοντας κοντά το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, ενώ παραμένει προσγειωμένη στην πραγματικότητα εκτιμώντας ότι τα κέρδη της θα είναι μειωμένα κατά 23% το 2012, λόγω των iPhone 4S και Samsung Galaxy Nexus:






http://www.techgear.gr/wp-content/uploads/2011/11/htc_history.jpg













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews