Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Νεο Samsung Galaxy Ace Plus ο διαδοχος του Ace!!


Samsung Galaxy Ace Plus

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του Galaxy Ace, η Samsung ανακοίνωσε το Samsung Galaxy Ace Plus, μια ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση του μικρού και προσιτού μέλους της οικογένειας Galaxy. Το νεο smartphone θα εχει οθονη 3,65 ιντσων ΗVGA αναλυσης 320x480 pixels, μονοπυρηνο επεξεργαστη στα 1GHz και μνημη RAM 512 MB και εσωτερικη μνημη 3GB. Ακομη, εχει καμερα 5ΜΡ με Led flash, Wifi, Bluetooth 3.0, A-GPS, USB 2.0 και δυνατοτητα επεκτασης μνημης εως 32GB. Θα τρεχει λειτουργικο Android 2.3 Gingerbread με TouchWiz UI και η μπαταρια του θα ειναι 1300mAh. Τελος, οι διαστασεις του ειναι 114,7 x 62.5 x 11.2mm και ζυγιζει μολις 115γρ.



Nεο LG Optimus 2!!





Η LG προκειται να παρουσιασει ακομη ενα smartphone στην εκθεση CES 2012 και φαινεται να ειναι ο διαδοχος του Optimus. Θα εχει οθονη 3,2 ιντσων HVGA αναλυσης 320x480 pixels, επεξεργαστη στα 800MHz και καμερα 3,2ΜΡ με αυτοματη εστιαση. Ακομη, θα εχει εσωτερικη μνημη 179ΜΒ και microSD 2GB με δυνατοτητα επεκτασης εως 32GB. Θα τρεχει λειτουργικο συστημα Android 2.3 Gingerbread και η μπαταρια του θα ειναι 1500mAh.




Samsung Galaxy M Style με Super Amoled οθονη!!






        Η Samsung συνεχίζει τις ανακοινώσεις νέων συσκευών με το Samsung Galaxy M Style, το οποίο η εταιρία χαρακτηρίζει ως entry-level, αλλά με τιμή περίπου €380 θα το τοποθετούσαμε στη μεσαία κλίμακα. Το νεο αυτο smartphone θα εχει οθονη Super Amoled 4 ιντσων, μονοπυρηνο επεξεργαστη στο 1 GHz και εσωτερικη μνημη 4GB. Ακομη, θα εχει καμερα 3ΜΡ, WiFi, Bluetooth 3.0 και θα τρεχει λειτουργικο συστημα Android 2.3 Gingerbread. Θα εχει αρκετα μεγαλη μπαταρια 1650 mAh με διαστασεις 122,5 x 63 x 9.9 mm και βαρος μολις 123.5gr. Το δελτιο τυπου αναφερει οτι η κατασκευη του ειναι μεταλλικη και οτι θα κυκλοφορησει σε τρια χρωματα : platinum silver, blue black, lavender pink.


Μερικα απο τα πιο αναμενομενα ''gadgets'' του 2012!!


  • Google Ice Cream Sandwich
Τα πρώτα Ice Cream Sandwich (Android 4.0) κινητά τηλέφωνα έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους και αναμένουμε πολλά καινούργια μοντέλα μέσα στο 2012.

  • iPad mini
 H Apple θα παρουσιασει ενα tablet 7 ιντσων μεσα στο επομενο ετος;;

  • Νεα βελτιωμενα ultrabooks
Ξεχάστε πλέον τα notebooks. Τα ultrabooks είναι το μέλλον. Αυτά τα ελαφριά, λεπτά και εξαιρετικά γρήγορα laptops αναμένετε να κάνουν «θραύση» μέσα στο 2012.


  • Macbook επομενης γενιας
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η σειρές Macbook Pro και Air της Apple αναμένεται να ανανεωθούν πλήρως και να αποκτήσουν νέο design. 


  •  Νέα AirPlay προιϊόντα της Apple
 Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ακριβώς τι είναι το AirPlay της Apple, πρόκειται για μία ασύρματη υπηρεσία, η οποία επιτρέπει στους χρήστες των «i-συσκευών» να διαχειρίζονται τα αρχεία τους, χωρίς usb και άλλα καλώδια

 
  •  Kindle Fire 2 
      
Το Kindle Fire, το νέο tablet της Amazon, έχει σπάσει ρεκόρ στις πωλήσεις και συναγωνίζετι το iPad. Φανταστείτε λοιπόν να δούμε ένα βελτιωμένο του μοντέλο μέσα στο επόμενο έτος. 

 
  •  iPhone 5
Για όλους εσάς που περιμένατε το iPhone 5 μέσα στο 2011, πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα μέχρι το επόμενο έτος. Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει, αλλά πλέον είμαστε σίγουροι ότι θα πρόκειται για iPhone 5.

http://techit.gr/wp-content/uploads/2011/12/techit_3924_8.png
  • Apple iTV
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Apple θα διεισδύσει στην αγορά των τηλεοράσεων μέσα στο 2012, και θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο που βλέπουμε τηλεόραση. Το μέλλον θα μας το αποδείξει…
 
 http://techit.gr/wp-content/uploads/2011/12/techit_3924_9.jpeg
  • iPad 3
Όλοι το περιμένουμε ανυπόμονα και τελευταία οι φήμες οργιάζουν. Φυσικά πρόκειται για το iPad 3, το οποίο αναμένεται να έχει βελτιωμένη οθόνη και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο, ενδεχομένως, θα το έχουμε στα χέρια μας.
 
 
  •  PlayStation Vita
 Η φορητή κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στις 22 Φεβρουαρίου του 2012. Θα διαθέτει δύο analog-sticks, οθόνη αφής και γραφικά παρόμοια με του Playstation 3. Όπως είναι λογικό, πρόκειται να σπάσει ρεκόρ πωλήσεων.
 
 
  • 4G smarthones και tablets
Περιμένουμε να δούμε αρκετά νέα 4G κινητά μέσα στο 2012 και γιατί όχι και ανανεωμένα 4G tablets.
 
 
  • Νοοk 2
Η εταιρία Barnes & Noble έχει ήδη κυκλοφορήσει το επιτυχημένο της Nook tablet και γιατί όχι να μην δούμε την ανανεωμένη του έκδοση μέσα στο επόμενο έτος.
 
 
  •  Nikon D800
Η φωτογραφική μηχανή D700 της Nikon άλλαξε ριζικά τα δεδομένα στο χώρο της και μία βελτιωμένη έκδοσή της αναμενόταν να κάνει την εμφάνιση της φέτος, ωστόσο αυτό δεν έγινε. Να, λοιπόν, κάτι ακόμα που θα δούμε στο επόμενο έτος.

 
  •  Canon 5D Mark III
Συνεχίζοντας στο χώρο των φωτογραφικών μηχανών, οι λάτρεις της φωτογραφίας περίμεναν φέτος την ανανεωμένη έκδοση της Canon EOS 5D Mark II, ωστόσο λόγω του τσουνάμι που έπληξε την Ιαπωνία, η κατασκευή της κάμερας άργησε σημαντικά. Η εταιρία, όμως, υποσχέθηκε ότι μέσα στο 2012 θα την έχουμε στα χέρια μας.

 
  • Windows 8
Τα Windows 8 είναι το επόμενο μεγάλο βήμα που περιμένουμε από τη Microsoft, καθώς ήδη το Metro UI έχει τρομερή επιτυχία στα smartphones, Xbox 360 και tablets. Η beta έκδοση του λογισμικού αναμένεται μέσα στον Φεβρουάριο, ενώ η τελική του έκδοση θα είναι διαθέσιμη για τους υπολογιστές στα μέσα του 2012






Μεσα στο 2012 το νεο tablet της Google!!

 


       H Google ετοιμάζει να κυκλοφορήσει το tablet της μέσα στο 2012. O πρόεδρος της Google, Eric Schmidt, σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε οτι η Google ετοιμάζει ένα tablet το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά το αργότερο μέσα σε έξι μήνες. Όπως ήταν αναμενόμενο η Google βλέποντας την αγορά των Tablet να μεγαλώνει και όλο και περισσότερες εταιρίες να μπαίνουν με τα δικά τους προϊόντα, αποφάσισε να κατασκευάσει ένα tablet λογικά στα πρότυπα του Nexus για να μπορέσει να χτυπήσει και να πάρει και αυτή ένα μερίδιο της αγοράς. Φυσικά ο ανταγωνισμός είναι σκληρός  αλλά όπως λέει χαρακτηριστικά και ο Schmidt “ο ανταγωνισμός μεταξύ της Apple και του Android είναι πολύ μεγάλος όμως ετσι είναι ο καπιταλισμός”. Το νέο tablet της Google θα κυκλοφορήσει πριν το φθινόπωρο του 2012 πιο πιθανό για να ανταγωνιστεί το νέο tablet της Apple (iPad 3) που θα έχει κάνει την εμφάνισή του εκείνη την περίοδο. Τελος, θα ειναι ετοιμο κατα τον Απριλιο, θα εχει οθονη 7 ιντσων και θα στοιχιζει περιπου 200€.




Η Samsung ξεκινησε ηδη την αναπτυξη του Galaxy Note 2??


http://techit.gr/wp-content/uploads/2011/12/techit_4032_2.jpeg


     Με τη φορα που εχει παρει η Samsung το μονο σιγουρο ειναι οτι θα συνεχιζει να μας εκπλησει!! Ακομη και αν το Galaxy Note δεν ειναι ακομα διαθεσιμο στις περισσοτερες αγορες η εταιρεια φαινεται να μην θελει να χασει χρονο και ετσι ετοιμαζει ηδη το διαδοχο του. Η επομενη εκδοση 5 ιντσων παλι δεν προκειται να κυκλοφορησει συντομα οπως καταλαβαινουμε αποο την στιγμη που πρεπει να υποστηριξουν το τρεχον μοντελο. Αλλα συμφωνα με πηγες το επομενο μοντελο προκειται να κυκλοφορησει με κωδικη ονομασια GT-N7000, υποθετουμε δηλαδη οτι το Ν αντιπροσωπευει το Galaxy Note. To μονο που μενει ειναι να περιμενουμε..

Νεο σχεδιο για το iphone??

 http://techit.gr/wp-content/uploads/2011/12/techit_4067_0.jpeg

      Αρχικα κανουν λόγο ότι αυτό θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του επόμενου έτους, δηλαδη περίπου την ίδια περίοδο που ήρθε στον κόσμο και το iPhone 4S. Επίσης, η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει ένα ελαστικό ή πλαστικό υλικό, παρόμοιο με το υλικό που χρησιμοποιείται στις θήκες, το οποίο και θα ενσωματωθεί μέσα στο νέο σασί του κινητού. Κατά πάσα πιθανότητα, το υλικό αυτό θα χρησιμοποιηθεί σαν στεφάνι γύρω από την μπροστινή άκρη του τηλεφώνου (όπως το iPhone 3GS bezel) και θα εξυπηρετεί δύο σκοπούς. Πρώτον, θα ενώνει το γυάλινο πρόσωπο του iPhone με ένα νέο πίσω μέρος από αλουμίνιο. Θα καλύψει επίσης το επανασχεδιασμένο σύστημα κεραίας που θα περιβάλλει τη συσκευή, επιτρέποντας έτσι στην Apple να χρησιμοποιήσει αλουμίνιο για το πίσω μέρος της συσκευής, δίχως να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει κάποιο μεγάλο πλαστικό ένθεμα πάνω από τις κεραίες, όπως η εταιρεία έχει εφαρμόσει στο iPad 2 Wi-Fi + 3G.
Τώρα παλιότερες εκθέσεις υποδείκνυαν πως η επόμενη γενιά iPhone της Apple θα διαθέτει θήκη αλουμινίου παρόμοια με εκείνη που βρίσκεται στο iPad 2, καθώς και μια μεγαλύτερη οθόνη περίπου 4 ιντσών.



Nεο Αsus Tablet 7ιντσο με τον Tegra 3??

http://cdn.androidcentral.com/sites/androidcentral.com/files/postimages/108579/asus_eee_pad_ces_2012.jpg




Μετα την τεραστια επιτυχια που ειχε η σειρα EeePad Transformer των 10ιντσων, η Αsus προσανατολιζεται προς τις 7 ιντσες και μαλιστα φαινεται οτι καποιο τετοιο μοντελο θα το παρουσιασουν και στην εκθεση του CES 2012 στο Λας Βεγκας. Η απορια, βεβαια, ειναι το αν το 7αρι θα φοραει τον πολυαναμενομενο Tegra 3.. Φαινεται απο την φωτογραφια οτι το design του ειναι λιγο διαφορετικο απο ο,τι εχουμε δει μεχρι τωρα. Υπαρχει ενδειξη οτι θα ειναι συμβατο με καποιο πληκτρολογιο, παρολα αυτα δεν εχουμε πληροφοριες για αλλα χαρακτηριστικα του..


Νεο LG smartphone με επεξεργαστη Intel Medfield!!


 

Φημες αναφερουν μια νεα συσκευη απο την LG να παρουσιαζεται στην εκθεση CES 2012 στο Las Vegas σε μερικες μερες, δηλαδη 13-14 Ιανουαριου. Αυτοι οι επεξεργαστες φαινεται να υπερτερουν σχεδόν σε όλα τα σημεία οπως: διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ταχύτητα browser, αναπαραγωγή βίντεο HD 720p απέναντι στον ανταγωνισμό. Περιμενουμε να το δουμε...


http://techblog.gr/wp-content/uploads/2011/12/Intel-Android-smartphones-1.jpg 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews