Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

MOTOROLA DROID 4 ΜΕ QWERTY ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟ

Motorola Droid 4 προκύπτει, μοιάζει λίγο QWERTY.  Τηλέφωνα, Κινητά τηλέφωνα, φήμες, η Motorola, η Motorola Droid 4 0
Αλλο ενα καινουριο τηλεφωνο της GOOGLE-MOTOROLA και αυτην την φορα με ενσωματομενο πληκρολογιο QWERTY. Mε λειτουργικο συστημα ICE CREAM SANDWICH η Google-Motorola θελει να κερδισει μεριδιο καταλωτων που ενδιαφερονται για SmartPhone με ενσωματωμενο πληκτρολογιο Qwerty.
Η εικονα διχνει ενα πολυ ομορφο και ευκολο πληκτρολογιο Qwerty σε συγκρισει με αλλα Smartphone.
Η πρωτες πληροφοριες αναφερουν οτι το κινητο θα εχει οθονη 4 ιντσων τεχνολογιας Super Amoled. Επεξεργαστη 1.4 διπυρηνο,μνημη RAM 1GB,καμερα 8 megapixel με δυνατοτητα εγγραφη VIDEO 1080p.Η μπαταρια θα ειναι μη αποσπομενη στα 1650mAh. Θα εχει και εξοδο  mini HDMI,
Πραγματικα αν ολλα αυτα ειναι αληθεια τοτε σιγουρα θα μιλαμε για ενα κινητο τουμπανο,αλλα και η GOOGLE  φενεται να ανεβαζει τον πυχη.....
  

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

BLACKBERRY PORCHE DESIGN P9981

BlackBerry Porsche Design P'9981 ζουμ μέσα από την RIM.  Τηλέφωνα, BlackBerry, Research in Motion, η RIM, BlackBerry Porsche Design P'9981 0

       Καλα νεα περιμεναν τους οπαδους του RIM καθως το καινουριο smartphone ειναι σχεδιασμενο σε συνεργασια με την Porche Design. Ενα κινητο τηλεφωνο με ανοξειδωτο ατσαλι στο μπροστινο του μερος, ακομα και στα πληκτρα και με μια δερματινη επενδυση στο πισω μερος της συσκευης.
 Τα καλα νεα δεν σταματουν εκει, το τηλεφωνο αυτο τρεχει με ταχυτητες Porche καθως φοραει επεξεργαστη 1,2Ghz και μνημη RAM 768MB,εχει 8gb εσωτερικη μνημη και δεχεται επεκταση με microSD, που σιγουρα χρειαζεται για αποθηκευση των βιντεο που ειναι σε ποιοτητα HD 720p απο  την καμερα των 5megapixel, το οποιο φοραει. Οι διαστασεις του ειναι 115x67x11,3 χιλιοστα και ζυγιζει 155γρ.
«Η καθαρή και χαρακτηριστική σχεδίαση, σε συνδυασμό με αυθεντικά υλικά και έμφαση στην παραγωγική διαδικασία, ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία μας, γεγονος που ερχεται να συμπληρώσει την ποικιλία προϊόντων της Porsche Design."
Από το 1972 η Porsche Design έχει παρουσιάσει προϊόντα ορόσημο με εικονικό ύφος, και το P'9981 smartphone από το BlackBerry θα είναι ο επόμενος σταθμός μας," είπε ο Δρ Juergen Gessler, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Σχεδιασμός Porsche.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

NOKIA LUMIA 800 και LUMIA 710

H NOKIA εριξε δυο smartphone στην αγορα με λειτουργικο συστημα windows phones.
Τα δυο κινητα τηλεφωνα μοιαζουν αρκετα σε ηδη υπαρχωντα μοντελα της εταιρειας,καθως το NOKIA LUMIA 800 ειναι ολοιδιο με το NOKIA N9 και το LUMIA 710 στο θρυλικο πλεον σασι της σειρας 5 της NOKIA,οπως 5800,5230,5530 και αλλα.
Τα δυο τηλεφωνα θα εχουν οθονη 3,7, επεξεργαστη Qualcomm MSM8255 μονοπυρινο,συγχρονισμενο στα 1,4Ghz και με μνημη RAM 512ΜΒ. Απο εκει και περα το το LUMIA 800 με διαστασεις 116,5x61,2x12,1 χιλιοστα,εχει ποιο καλη οθονη τυπου AMOLED clear black,καμερα 8 megapixel Carl Zeiss HD video,16gb ενσωματωμενη μνημη,και μια μπαταρια στα 1450mAh. Η τιμη του LUMIA 800 θα ειναι γυρο στα 500€.
Ενω το LUMIA 710 εχει οθονη LCD, καμερα 5 megapixel,ενσωματωμενη μνημη 8gb,μπαταρια στα 1300 mAh,και η διαστασεις του 119x62,4x12,5 χιλιοστα. Η τιμη του LUMIA 710 θα ειναι σε ελκυστικη τιμη και δεν θα ξεπερναει τα 300€.
 Να πουμε εδω οτι και τα δυο τηλεφωνα δεν εχουν μπροστινη καμερα για video κληση,αλλα ουτε και δεχονται επεκταση μνημης.
Τα δυο τηλεφωνα θα κυκλοφορησουν πριν τα χριστουγενα για λογους εμπορικους
Nokia Lumia 800, Επίσημα με Windows Phone, οθόνη 3.7 ίντσες και N9 lookNokia Lumia 710, Επίσημα με Windows Phone και οθόνη 3.7 ίντσες
    NOKIA LUMIA 800                                                       NOKIA LUMIA 7100
   Nokia Lumia 800, Επίσημα με Windows Phone, οθόνη 3.7 ίντσες και N9 look             Nokia Lumia 710, Επίσημα με Windows Phone και οθόνη 3.7 ίντσες
  

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

O τροπος κατασκευης του Νοκια Ν9

         


           
       Μεσω ενος πολυ ωραιου βιντεο μπορουμε να παρακολουθησουμε την διαδικασια κατασκευης ενος Νοκια ν9 μεσα στα εργοστασια της Νοκια στο Salo στη Φιλανδια. Ειναι καταπληκτικο να παρατηρησεις την λεπτομερια και την προσοχη που δειχνεται στην διασικασια. Βεβαια, το μεγαλυτερο μερος της διαδικασιας συναρμολογησης γινεται απο μηχανηματα, αλλα τμηματα οπως η τοποθετηση της οθονης γινονται απο ανθρωπινο χερι. Αρκετα ενδιαφερον ειναι το γεγονος οτι η Νοκια κατασκευαζει τα κινητα που προοριζονται για την Ευρωπη στην Φιλανδια, ενω τα υπολοιπα ολα για τον υπολοιπο κοσμο συναρμολογουνται στην Κινα. Χωρις βεβαια αυτο να ριχνει την ποιοτητα κατασκευης της αλλα αυτο μας δινει να καταλαβουμε τη σημασια που δινει η Νοκια στο ευρωπαικο αγοραστικο κοινο που ειναι και το κατεξοχην κοινο της. Ακολουθει λοιπον το παρακατω βιντεο για να παρακολουθησουμε την κατασκευαστικη πορεια ενος Ν9..

Nokia N9 Journey


Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ HTC ΜΕ GOOGLE

Google Nexus Prime vs HTC VigorΟι φημες αναφερουν οτι η HTC αντιμετωπιζει προβλημα με το καινουριο λειτουργικο συστημα της Google, Ice Cream Sandwich. Εμεις ειχαμε αναφερει παλιοτερα για τις αναβαθμισεις των smartphone,καθως και  για τις πολιτικες των εταιριων.(http://techclose.blogspot.com/2011/10/android.html).
Το προβλημα της HTC φαινεται να ειναι με το HTC SENSE. Στο καινουριο Android 4.0 OS φαινεται να μην εχει αφησει ελευθερους διαδρομους για την εγκατασταση του SENSE αλλα και κανενος αλλου ειδος Launcher καθως η GOOGLE θελει πλεον να εχει εκεινη τον ελεγχο στις συσκευες που θα φορανε το ICE CREAM SANDWICH στο θεμα UI.
Η HTC φοραει στα περισοτερα smartphone της Android,μπορει περιπου στο 90% των συσκευων της. Αν οντως ισχυει κατι τετοιο τοτε προβλεπουμε πως η HTC θα ειναι η χαμενη της υποθεσης και σιγουρα θα αλλαξει τα ποσοστα  στο λειτουργικο συστημα που φοραει,χρησιμοποιωντας περισσοτερο Windows mobile.

ASUS TRANSFORMER 2 tablet

      Οπως σας ειχαμε αναφερει παλια(http://techclose.blogspot.com/2011/10/asus-transformer-2-eee-pad.html)
το καινουριο tablet της Asus Transformer 2 εκανε την παρουσια του.
 Το πρωτο quad core tablet στον κοσμο αυτη την στιγμη,με επεξεργαστη NVIDIA TEGRA 3.
Με παχος 8,3mm,υποδοχες miniHDMI, USB. Επεκταση μνημης μεσω microSD.
Οθονη 10,1'' και με λειτουργικο συστημα ANDROID ICE CREAM SANDWICH,αλλα και με δωρο αποσπωμενη βαση-πληκτρολογιο μετατρεπει το tablet σε ενα Android NOTEBOOK
Με ολα αυτα αλλα και με μια μπαταρια με αυτονομια 14 ωρων,αλλα και με την τιμη του να μην ξεπερνα τα 500$  το transformer 2 ερχεται να κατακτησει τον μαγικο κοσμο τον tablet.
Καλως το λοιπον..............
Asus-Transformer-2-Tablet-1.jpgAsus-Transformer-2-Tablet-3.jpg
Asus-Transformer-2-Tablet-4.jpg
Asus-Transformer-2-Tablet-6.jpg


FOCUS S και FOCUS FLASH

Τα καινουρια SAMSUNG smartphone με λειτουργικο συστημα WINDOWS phone 7.5Mango.
Το FOCUS S,ενα πολυ λεπτο τηλεφωνο με 8,8 χιλιοστα,ερχεται με οθονη 4.3 super Amoled plus, 8 megapixel στο πισω μερος και 1.3 megapixel στο μπροστινο μερος καμερα. Στην καρδια του εχει ενα μονοπυρηνο επεξεργαστη που τρεχει στα 1,4Ghz. Μνημη  ram 768MB, δεχεται επεκταση μνημης με καρτα microSD.
Ενω το μικρο αδερφακι FOCUS FLASH εχει οθονη 3,7 super Amoled, 5 megapixel στο πισω μερος συν μια 1.3 megapixel στο μπροστινο του μερος. Εχει και αυτο μονοπυρηνο επεξεργαστη στα 1,4 Ghz,μνημη ram 512ΜΒ. Ειναι λιγακι πιο παχυ απο το FOCUS S.
Δεν ξερουμε ακομα αν θα ερθουνε Ελλαδα τα δυο αυτα τηλεφωνα.


        
                    SAMSUNG FOCUS S                            SAMSUNG FOCUS FLASH

Νεο ZTE Warp!



       Η ΖΤΕ παρουσιασε το νεο ZTE Warp με λειτουργικο συστημα Android 2,3 Gingerbread και επεξεργαστη 1 GHz μονοπυρηνο. Εχει, ακομη, 4GB εσωτερικη μνημη με δυνατοτητα επεκτασης μεσω microSD εως 32GB και 512MB μνημη RAM. Εχει οθονη 4,3 ιντσων αναλυσης 480x800 pixels και αρκετα μεγαλη μπαταρια 1600mAh. Oι διαστασεις του ειναι 130mm x 69mm x 11mm και ζυγιζει 140γρ. Τελος, φοραει καμερα 5ΜΡ με ψηφιακο ζουμ και geo tagging με LED flash.    

Ευκαμπτη οθονη.......Not Yet!!!!



Αρκετοι ηταν εκεινη οι οποιοι απογοητευτηκαν απο το NEXUS PRIME. Καθως ολοι πιστευαν οτι θα δουνε το πρωτο κινητο με ΕΥΚΑΜΠΤΗ ΟΘΟΝΗ,μετα και απο τις διαφημισεις τις SAMSUNG με το Something BIG is coming. Τελικα το NEXUS PRIME δεν ηταν με ευκαμπτη οθονη. Σιγουρο το μελλον ειναι οι ευκαμπτες οθονες. Αυτο θα το δουμε σιγουρα στα επομενα 2 με 3 χρονια.

 Ως τωρα οι ευκαμπτες οθονες που εχουν κυκλωφορισει ειναι με χαμιλη αντιθεση και οχι τοσο ρεαλιστικα χρωματα,οπως αυτα που κυκλωφορουνε σημερα. Ειναι κατι καινουριο και βρισκεται στα πρωτα σταδια αναπτυξης.
Τις ευκαμπτες οθονες θα τις δουμε και στις τηλεορασεις στα επομενα χρονια.Εκει πιστευω οτι θα κανουν την μεγαλυτερη διαφορα και ανπτυξη σε σχεση με τα  SMARTPHONE και TABLET. Καθως θα ειναι μια εικονα που θα τρυγειριζεατι γυρω απο τον θεατη και με την τεχνολιγια 3D θα ειναι ποιο ρεαλιστικη και θεαματικη.

Nεο Htc Evo Design 4G!! (ή αλλιως Htc Hero 4G, Htc Kingdom)




Το νεο ΕVO Design 4G ειναι το νεο smartphone 4G που παρουσιασε η Htc. Εχει οθονη 4 ιντσων qHD S-LCD αναλυσης 540x960 pixels και μονοπυρηνο επεξεργαστη 1,2 GHz  Qualcomm MSM8655. Επισης, εχει 5 ΜΡ καμερα οπισθια με δυνατοτητα εγγραφης HD βιντεο 720p και αναλυση 1280x720 pixels στα 30 fps και εμπροσθια στα 1,3ΜΡ. Εχει εσωτερικη μνημη 4GB και δυνατοτητα επεκτασης μνημης μεσω microSD. Αρκετα μεγαλη μπαταρια 1520mAh και τρεχει λειτουργικο συστημα Android 2.3.3 Gingerbread. Τελος, οι διαστασεις του ειναι 122mm x 61mm x 13 mm και ζυγιζει 147γρ.  

Νεο Samsung Galaxy Nexus!




     Ενα νεο smartphone ανακοινωσε η Samsung το Galaxy Nexus, το οποιο ειναι η πρωτη συσκευη που θα φερει Android Ice Cream Sandwich. Το Galaxy Nexus εχει οθονη 4,65 ιντσων HD Super AMOLED και επεξεργαστη 1,2 GHz διπυρηνο ΤΙ ΟΜΑΡ 4460. Εχει ενσωματωμενο GPS, Accelerometer, Gyroscope, Compass, Barometer και εσωτερικη μνημη 32GB. Επισης, εχει εμπροσθια καμερα 5ΜΡ με αυτοματη εστιαση, ψηφιακο ζοομ και δυνατοτητα εγγραφης HD βιντεο και οπισθια με αναλυση 1,3ΜΡ. Εχει μνημη RAM 1024MB και εχει δυνατοτητα επεκτασης μνημης μεσω microSD. Τελος, ζυγιζει 135γρ και εχει διαστασεις 135.5mm x 67.94mm x 8.94mm.  
Ενημερωση: Το νεο Samsung Galaxy Nexus θα κυκλοφορησει αρχες Δεκεμβριου στην τιμηη των 650€.

Νεο Νοκια Χ2-05!







      Μια νεα συσκευη παρουσιασε η ΝΟΚΙΑ ερχομενη να μας δειξει για αλλη μια φορα οτι προφανως την ενδιαφερει η ευχρηστια των συσκευων της και οχι τοσο η πολυπλοκοτητα για τους πιο εξειδικευμενους χρηστες. Το νεο νοκια Χ2-05 ειναι μια απλη συσκευη και οχι smartphone με οθονη TFT 2,2 ιντσων, δυνατοτητα επεκτασης μνημης μεσω microSD, Βluetooth, microUSB, μπαταρια 800mAh και με ενσωματωμενο αριθμητικο πληκτρολογιο. Επισης, εχει ενσωματωμενη καμερα 0,3ΜΡ και δυνατοτητα ακροασης ραδιοφωνου. Τελος, κυκλοφορει με ενσωματωμενες της εφαρμογες Facebook και Twitter και εχει διαστασεις 113mm x 50mm x 15 mm και βαρος 88γρ. Προκειται να κυκλοφορησει σε πολλα χρωματα, οπως κοκκινο, μωβ, μαυρο και ασημι.

Επερχομενες αναβαθμισεις της Htc σε Ice Cream Sandwich!

http://r.phonedog.com/shared/images/2011/1/142275-androidicecreamsandwich.jpg



Αυτη ειναι η ανακοινωση της HTC στο επισημο fan page της (http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150493158328084): 

''Since Google unveiled Ice Cream Sandwich earlier this week, HTC has been looking closely at the new OS’s features and functionality to determine our upgrade plans. We’re a recognized industry leader in providing fast and consistent upgrades to our Android devices (see what Engadget had to say about our upgrades: http://engt.co/qMb9nQ), and Ice Cream Sandwich will be no different.
Upgrades require a careful balance of hardware and software to ensure the best possible performance and usability, so please stay tuned as we assess our product portfolio. Our goal is to upgrade as many HTC devices as possible and we’ll be sharing details on specific devices and timing in the coming weeks!''

     Την προηγούμενη εβδομάδα αμέσως μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του Ice Cream Sandwich και την χρηση τους απο την Samsung, η HTC εξέδωσε ανακοίνωση που ανέφερε ότι κοιτάει την επικείμενη αναβάθμιση των συσκευών της θέλοντας όμως «να διατηρήσει την ταχύτητα και την ευχρηστία τους». Μερικές ημέρες μετά επανήλθε λέγοντας ότι θέλει να αναβαθμίσει όσες περισσότερες συσκευές είναι δυνατόν. 
Βεβαια η HTC προβληματιζεται για το HTC SENSE που εξελισσει.......

 

Το νεο Μotorola RAZR XT910 με ξεκλειδωτο bootloader!!






       Το νεο Motorola RAZR XT910 ειναι απο τα πιο λεπτα smartphone που κυκλοφορουν με παχος μολις 7,1 mm και κατασκευη απο μεταλλο, γυαλι Gorilla glass και Κevlar, μοναδικος συνδυασμος για ενα πολυ ωραιο αποτελεσμα. Εχει οθονη αφης 4,3 ιντσων Super AMOLED Advance νεας γενιας με αναλυση qHD 960x540 pixels. Επισης, τρεχει λειτουργικο συστημα Android 2.3.5 Gingerbread, το οποιο ειναι αναβαθμισιμο σε Ice Cream Sandwich και εχει επεξεργαστη 1,2 GHz διπυρηνο και μνημη RAM 1GB. Ακομη, εχει οπισθια καμερα 8 ΜΡ με δυνατοτητα εγγραφης βιντεο 1920x1080 pixels 30fps και εμπροσθια καμερα 1,3ΜΡ. Εχει ενσωματωμενη μνημη 16GB και δυνατοτητα επεκτασης μνημης εως 32 GB μεσω microSD. Τελος, εχει διαστασεις 130.7mm × 68.9mm × 7.1mm και ζυγιζει 127γρ.  
Επισης, «ξεκλείδωτο» bootloader σημαίνει ότι θα μπορεί να γίνει root και οι developers (δηλαδη ελευθεροι προγραμματιστες) θα μπορουν να αποκτήσουν πρόσβαση προγραμματίζοντας νέες ROMs. Αυτό σημαίνει ότι αύριο μεθαύριο θα μπορούμε για παράδειγμα να βάλουμε Ice Cream Sandwich μονοι μας χωρις να χρειαστει να αποφασίσει η Motorola να διαθέσει την αναβάθμιση.   

Eνημερωση: Το Motorola RAZR XT910 θα κυκλοφορησει στις αρχες Δεκεμβριου στην τιμη των 599€.

Το νεο NOKIA 800 κυκλοφορησε!!









    Το νεο ΝΟΚΙΑ 800 κυκλοφορησε και οπως ειχαμε αναφερει ( http://techclose.blogspot.com/2011/10/nokia-800.html )ειναι φτυστο το Ν9. Εχει οθονη 3,7 ιντσων Super AMOLED, μονοπυρηνο επεξεργαστη 1,4 GHz και καμερα 8ΜΡ με φακο Carl Zeiss. Ακολουθουν φωτογραφιες..
http://techblog.gr/wp-content/uploads/2011/10/Nokia-800-2.jpg







Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews