Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Amazon smartphone τα Χριστουγεννα ??!!




















Τον περασμενο Απριλιο ειχαν κυκλοφορησει φημες για ενα Amazon tablet, το Amazon blaze, του οποίου φωτογραφίες είχαν “διαρρεύσει”, το οποιο τελικα δεν εκανε την εμφανιση του. Ε, λοιπόν φαίνεται πως εχει δοθει η εντολή για την ανάπτυξη και κατασκευή του πρώτου smartphone της Amazon.
H πληροφορία έρχεται από τα χείλη του Mark Mahaney, υψηλόβαθμου στελέχους του τραπεζικού ομίλου Citigroup, ο οποίος φαινεται να δήλωσε:
''Based on our supply chain channel checks in Asia led by Kevin Chang, Citi’s Taipei-based hardware research analyst, we believe an Amazon Smartphone will be launched in 4Q12''
Το Αmazon-phone, θα μας έρθει ενόψει γιορτών. Όπως αναφέρεται, το κινητό θα τρέχει Android, θα φτιαχτεί από τη Foxconn (αυτή που φτιάχνει και το iPhone!) και θα κοστίζει κάτω από $250 στην Αμερική, ενώ το κόστος κατασκευής του θα κυμαίνεται μεταξύ $150-170. Σίγουρα θα έχει customized Android UI για να μας προσφέρει όλες τις ωραίες υπηρεσίες της Amazon και για να εχει και την ποιοτητα οθονης που μας εχει συνηθισει η Αmazon. Αν κρατηθεί σε τόσο προσιτά επίπεδα τιμής το Amazon smartphone, σίγουρα θα αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς, αναγκάζοντας όλους τους κατασκευαστές να ρίξουν και τις δικές του τιμές. Όπως περίπου έχει γίνει τώρα με το Kinde Fire, το οποίο ανάγκασε εταιρείες όπως τη RIM και την HTC να ρίξουν πρακτικά στο μισό την τιμή των δικών τους PlayBook και Flyer tablets.










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews