Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

HTC DESIRE HD ΜΕ ICE CREAM SANDWICH!!

Αυτο υποσχονται οι developers.......
Αληθεια ειναι πως χρειαζεται να κανεις Root για να τρεξεις το Ice Cream Sandwich,κατι το οποιο σημαινει πως χανεις και την εγγυηση του κινητου που εχεις για 2 χρονια!!
Αρκετοι ειναι εκεινοι που εχουν ηδη κανει Root στο HTC DESIRE HD μιας και η ιδια η εταρεια HTC δεν σκοπευε να κανει καποια επιπλεον αναβαθμιση στο smartphone περα απο το Android 2.3.3. Ουτε καν το HTC Sense δεν αναβαθμισε στο HTC DESIRE HD!!!!
Αυτο ηταν πολιτικη της εταιρειας για να πουλησει τα καινουρια μοντελα της......
Οι κατοχοι του DESIRE HD θα πρεπει να κανουν λιγακι υπομονη καθως οι developers βρισκονται σε σταδιο τελειοποιησης, ωστε το desire hd να φορεσει χωρις κανενα προβλημα το Ice cream sandwich. Ακολουθουν φωτογραφιες...


 http://img337.imageshack.us/img337/4237/unbenannt2mv.png




Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Htc Zeta, το νεο τετραπυρηνο smartphone της Htc!!





Tο φημολογούμενο HTC Zeta εχει οθόνη 4.5 ίντσων 720p 720 x 1280 pixels, θα τρεχει Android 4.0 Ice Cream Sandwich και τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.5GHz APQ8064 Qualcomm. Στην εικόνα που έφερε στην δημοσιότητα το Engadget εμφανίζεται ένα μικρό τερατάκι με νέο σχεδιασμό διαφορετικό από όσα HTC smartphones γνωρίζαμε έως και σήμερα, με 1GB μνήμη RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη με δυνατοτητα επεκτασης, μπαταρία 1830 mAh, κάμερα 8 MΡ για Full HD video και μπροστινή κάμερα 1.3 MΡ. Θα ζυγιζει μολις 146 γρ. και θα εχει τεχνολογία ήχου Beats Audio. Oι διαστασεις του ειναι 109.8 x 60.9 x 9.8mm.





Αναβαθμιση Ice Cream Sandwich στην σειρα Sony Ericsson Xperia!!





            Η Sony Ericsson ανακοίνωσε ότι όλα τα Sony Ericsson Xperia κινητά του 2011 θα αναβαθμιστούν σε Ice Cream Sandwich. Οι κάτοχοι των Xperia θα μπορούν αποκτήσουν πρόσβαση στο καλύτερο Android 4.0 που φτιάχτηκε ποτέ. Δεν είναι σίγουρο πότε θα γίνει η αναβάθμιση και Xperia θα λάβουν πρώτα το Ice Cream Sandwich.
Αν έχετε ένα από τα παρακάτω μοντέλα τότε να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε Android 4.0. 

Sony Ericsson Xperia arc
Sony Ericsson arc S
Sony Ericsson Xperia PLAY
Sony Ericsson Xperia neo
Sony Ericsson neo V
Sony Ericsson Xperia mini
Sony Ericsson mini pro
Sony Ericsson Xperia pro
Sony Ericsson Xperia active
Sony Ericsson Xperia ray
Sony Ericsson Live with Walkman



         Είναι πιθανό να αναβαθμιστούν πρώτα τα high end Xperia σε Ice Cream Sandwich και αργότερα να ακολουθήσουν και τα μικρότερα μοντέλα με τις ανάλογες καθυστερήσεις που έχει κάθε χώρα και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Πώς θα τρέχει το Android 4.0 Ice Cream Sandwich σε κινητά όπως το Sony Ericsson Xperia mini μένει να το δούμε. Κάτι που λέει ότι ομορφιές και πολύπλοκα γραφικά θα φύγουν από την μέση για να τα βγάλει πέρα ο επεξεργαστής με το νέο Android.


 

 

Ice Cream Sandwich Open Source για τους developers!!

 



Έτοιμο το Ice Cream Sandwich και Open Source για όλους. Μετά από καθυστερήσεις μια ολόκληρης έκδοσης το Google κάνει επιτέλους διαθέσιμο τον κώδικα του Android 4.0 όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί ότι θα γίνει. Για την ακρίβεια πρόκειται για το source core της έκδοσης Android 4.0.1 αλλά αυτό λίγη σημασία έχει. Το μόνο που ενδιαφέρει τους developers είναι η πρόσβαση στον κώδικα του Android Ice Cream Sandwich ώστε να τον φέρουν στα δικά τους μέτρα. Μην ξεχνάμε ότι το Ice Cream Sandwich είναι η πρώτη έκδοση Android που παρουσιάζει ενιαίο γραφικό περιβάλλον σε smartphones και tablets, όπως ακριβώς κάνει και ο ανταγωνισμός του Google.

http://source.android.com/source/downloading.html



Windows 8 Nokia Tablet το 2012!!

 

         Η ιδέα για Windows 8 Nokia tablets είναι φυσικό επακόλουθο της συνεργασίας Microsoft και Nokia αλλά προς το παρόν τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μπορεί ο Γάλλος προεδρος της Nokia να ξεστόμισε ότι η εταιρεία ετοιμάζει tablet με Windows 8 αλλά επίσημα η Nokia δεν αρνείται, ούτε επιβεβαιώνει την είδηση. Αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα ή μπορεί να σημαίνει ότι προς το παρόν οποιοδήποτε σχέδιο για Nokia tablet με Windows 8 θα πρέπει να παραμείνει κρυφό και έτοιμο για παρουσίαση μόνο όταν είναι έτοιμο για παρουσίαση. Η Nokia σίγουρα θα προχωρήσει στα Windows 8 tablets αφού πρώτα μπει στην αγορά των Windows Phone κινητών και δημιουργήσει την δυναμική που θέλουν οι Φινλανδοί ώστε να πείσουν ότι το πείραμα πέτυχε και η απόφαση του Stephen Elop ήταν σωστή. Προς το παρόν Nokia Lumia 800 και Nokia Lumia 710 είναι οι μόνες Nokia συσκευές με Windows λειτουργικό και συγκεκριμένα Windows Phone 7.5 Mango. 

 

Beats Audio στο Htc Sensation!!

 

        To νεο Htc Sensation XL που οπως ειχαμε αναφερει ( http://techclose.blogspot.com/2011/10/htc-sensation-xl.html ) εχει ενσωματωμενο το Beats Audio συστημα ηχου με επεξεργαστή 1.5GHz και Android 2.3.5 μαζί με Sense UI 3.5 για ψευτο-3D γραφικά. Θα ακολουθήσει αναβάθμιση σε νεότερη έκδοση του Android και συγκεκριμένα σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Ακομη, εχει 768MB RAM, κάμερα 8 megapixel στο πίσω μέρος με διπλό LED flash και κάμερα 1.3 megapixel μπροστά για video call / video chat. Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο HD 720p αποθηκεύονται σε 16GB ενσωματωμένης μνήμη ή μπορούν να ανέβουν σε Facebook, Twitter και Google+ μέσα από το quad-band GSM-GPRS-EDGE και dual-band HSPA στο internet. Εννοείται πως WiFi 802.11 b/g/n, GPS, Bluetooth 3.0 πάνε πακέτο στο HTC Sensation XL Beats Audio που αντέχει μέχρι και 11.8 ώρες χρόνου ομιλίας και μέχρι 15 ημέρες αναμονής με την μπαταρία χωρητικότητας 1600 mAh που διαθέτει. Ακολουθει βιντεο που αφορα το Beats Audio..

HTC Sensation XL - Feel Every Beat



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews