Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Φημες αναφερουν νεο Blackberry smartphone!!


Όπως όλα δείχνουν η RIM ετοιμάζει το νέο της κινητό το οποίο όπως φαίνεται θα συνεχίσει στα πρότυπα του Blackberry Torch. Αυτό σημαίνει οτι το νέο κινητό θα έχει slide QWERTY πληκτρολόγιο και οθόνη αφής αφού τα βασικά πλήκτρα καθώς και το trackpad αφής δεν υπάρχουν πουθενά στην φωτογραφία. Βέβαια από την πλευρά της η εταιρία δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με το κινητό της φωτογραφίας και φυσικά μπορεί να κάνει αλλαγές πάνω στο σχέδιο της μέχρι να ξεκινήσει η κυκλοφορια της.


http://techit.gr/wp-content/uploads/2011/12/techit_3805_0.jpeg



Νεο tablet Τoshiba Excite με 10αρα οθονη και παχος 7,7mm.!!






        H Toshiba ετοιμάζεται να παρουσίασει το επόμενο μοντέλο tablet της, με την ονομασια Excite. Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά ακούγεται όμως ότι θα έχει οθόνη 10.1 ίντσων, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz TI OMAP 4430, δύο κάμερες των 5 MP και 2 MP. Tο πάχος του δεν θα ξεπερνάει τα 7.7 mm. Θα εχει εσωτερικη μνημη ειτε 16GB ειτε 32GB με δυνατοτητα επεκτασης μεσω microSD εως 32GB. Επισης, θα εχει Wifi, GPS, Bluetooth, microUSB και micro HDMI.  















Μερικα infographic που αναφερουν στατιστικα για το Android Market!!

Οι χωρες με τα περισσοτερα downloads ειναι η Νοτια Κορεα, το Χονγκ Κονγκ, η Ταιβαν, μετα ακολουθουν οι Ηνωμενες Πολιτειες της Αμερικης και μετα ευρωπαικες χωρες.

Android Market, Όλα τα στατιστικά στοιχεία σε 4 infographics

Οι τοπ 10 κατηγοριες με την μεγαλυτερη ζητηση ειναι κυριως τα παιχνιδια. Μετα ακολουθει η διασκεδαση, τα εργαλεια και οι εφαρμογες για επικοινωνια.


Android Market, Όλα τα στατιστικά στοιχεία σε 4 infographics



Android Market, Όλα τα στατιστικά στοιχεία σε 4 infographics



Android Market, Όλα τα στατιστικά στοιχεία σε 4 infographics




H Panasonic ερχεται στην Ευρωπη με νεο smartphone!!

http://techblog.gr/wp-content/uploads/2011/12/Panasonic-Mobile-prototype-Europe-2.jpg

     Η Panasonic ανακοίνωσε ότι κατεβαίνει και πάλι στην Ευρώπη με κινητά τηλέφωνα. Το ντεμπούτο της ερχεται τον ερχόμενο Μάρτιο με ένα μοντέλο οθονης 4,3 ιντσών, αναλυσης 960 × 540 pixels AMOLED, τεχνολογια NFC, θα ειναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη και θα ειναι ιδιαίτερα λεπτό. Μάλιστα δημοσιευτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες. Η παρουσία της Panasonic Mobile στη Ευρώπη θα είναι επιθετική και η εταιρεία έχει βάλει στόχο τα 1.5 εκ. τεμάχια μεσα στο 2012.

 http://cdn0.sbnation.com/entry_photo_images/2431576/02-GlobalSmartphonePrototype_gallery_post.jpeg



 http://cdn2.sbnation.com/entry_photo_images/2431575/01-GlobalSmartphonePrototype_gallery_post.jpeg
 

Toshiba Regza 55X3, η πρωτη 4Κ TV και glass free 3D!!






Toshiba Regza 55X3: 4Κ TV και glasses free 3D για όλους


Οπως φαινεται, η Toshiba φαινεται να ειναι η πρωτη εταιρια που θα κυκλοφορησει την πρωτη 4Κ TV στο εμποριο με το ονομα, Regza 55X3. Μιλάμε για μια τηλεόραση στην απόλυτη αιχμή της τεχνολογίας, αφού θα είναι η πρώτη consumer TV με την οποία θα απολαμβάνει κανείς όχι μόνο την αστρονομική ανάλυση 3.840 × 2.160 pixels, η οποια πρακτικά ειναι τετραπλάσια της full HD (Quad Full High Definition), αλλά και glasses-free stereo 3D, χωρίς δηλαδή τα απαραιτητα γυαλιά για όλες τις άλλες 3D τηλεορασεις. Η επίσημη ημερομηνία εμπορικής διάθεσης έχει τοποθετηθεί στις 10 Δεκεμβρίου. Το αμφίβολο είναι αν θα κυκλοφορησει ποτε εκτός Ιαπωνίας, αφού η Toshiba μάλλον αποφασισε να την πουλά αποκλειστικά “εντός έδρας”. Πρώτη στο είδος της λοιπόν η Toshiba Regza 55X3 με διαγώνιο στις 55 ίντσες, με LED backlit panel και δυνατότητα απόδοσης μιας 3D ανάλυσης που φτάνει τα 1.280×720 ,με το τεράστιο πλεονέκτημα της παρακολούθησης 3D με γυμνό μάτι. Κατά τα άλλα θα έχει contrast ratio 5.000 προς 1, στερεοφωνικό ήχο στα 10W με επιπλέον γουφερ επίσης 10W, 5 ψηφιακα tuners, τέσσερις HDMI 1.4 και δύο USB ports, στις οποίες μπορεί να συνδεθεί USB drive για καταγραφή εκπομπών σε full HD. Η τηλεόραση θα υποστηρίζει face tracking μέχρι και 9 προσώπων, προκειμένου να προσαρμόζει δυναμικά το 3D display έτσι ώστε και μέχρι 9 θεατές να μπορούν να παρακολουθήσουν άνετα τρισδιάστατα προγράμματα. Το κόστος της διαμορφώνεται κοντά στις 7.500€..










Ολοκληρωμενη σειρα τηλεορασεων απο την Apple!!

 


          Τελευταίες φήμες οπως ειχαμε ξανααναφερει θελουν την Apple να μπαίνει για τα καλα στο σαλόνι μας, με ολοκληρωμένη προταση στις τηλεορασεις. Αν όλα είναι σωστά, τότε θα μιλάμε για τηλεοράσεις που θα ξεκινούν από τις 32 ιντσες στο βασικό μοντέλο και θα φτάνουν έως και τις 55 ιντσες στο πιο ακριβό. Η τηλεόραση θα υποστηρίζει Siri για έλεγχο χωρίς τηλεκοντρόλ. Στα εσωτερικά του θα υπάρχει ο επόμενος Apple επεξεργαστής, ο ίδιος που θα συναντήσουμε και στο iPad 3. Στα καταστήματα θα τις δούμε γύρω στη μέση του 2012 ή προς το τέλος αυτου. Η σύγκριση με τις τωρινές smart tv δεν έχει καμία σημασία οπότε θα χρειαστεί να περιμένουμε το πως θα εξελιχθεί η αγορά αλλά και φυσικά τι θα πει η ιδια η Apple.

Δειτε επισης: ( http://techclose.blogspot.com/2011/10/apple_30.html  )




Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews