Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Samsung Galaxy SII..!!





To Samsung Galaxy SII εχει ερθει για να μεινει.. Φοραει 4,5 ιντσων οθονη Super AMOLED Plus με αναλυση 480 x 800 pixels, επεξεργαστη διπυρηνο στα 1.5GHz και καμερα 8ΜΡ για εγγραφη βιντεο 1080p και μπροστινη καμερα 2ΜΡ. Ακομη, τρεχει λειτουργικο συστημα Android 2.3.5 Gingerbread αμεσα αναβαθμισιμο σε Ice Cream Sandwich. Εχει μνημη RAM 1GB και εχει εσωτερικη μνημη 16GB και δυνατοτητα επεκτασης μνημης μεσω microSD. Η καμερα που φοραει εχει αυτοματη εστιαση και led flash. Στο http://techclose.blogspot.com/2011/12/samsung-galaxy-sii-iphone-4s-smartphone.html αναφερονται τα πληρη χαρακτηριστικα του επισημα απο τη Samsung.. Ακολουθουν φωτογραφιες..





Samsung Galaxy SII ή iPhone 4S??? Συγκριτικος πινακας για τα δυο smartphone..

      Ακολουθει ενα συγκριτικο διαγραμμα που δημοσιευθηκε επισημα απο την Samsung, το οποιο συγκρινει το Samsung Galaxy SII με το iPhone 4S. Βασικη τους διαφορα ειναι το 4G και η διασταση της οθονης τους. Τα συμπερασματα δικα σας..





1ος ο ΙΕ και 2ος πλεον ο Chrome σε ολο τον κοσμο!!



Google Chrome πλέον Νο2 browser, μπροστά από Firefox


         Ο Google Chrome ειναι και επισημα πλεον ο 2ος browser σε ολο τον κοσμο συμφωνα παντοτε με τα νουμερα απο StatCounter. Τα νουμερα δειχνουν οτι ο ΙΕ προηγειται με ποσοστο 40,63%, ακολουθει ο Chrome με 25,69% και ο Firefox με 25,23%. Η διαφορα ειναι μικρη και δεν ειναι ευδιακριτη αναμεσα στους δυο browsers παρολα αυτα ο Chrome εξελισσεται με πολυ γρηγορους ρυθμους σε σχεση με τον Firefox και γι αυτο φαινεται να κραταει τη θεση του. Τα γραφηματα αφορουν την περιοδο Νοεμβριος 2009 - Νοεμβριος 2011. Παρολα αυτα τα στατιστικα ειναι γεγονος οτι οι περισσοτεροι χρηστες επιλεγουν τον browser τους αναλογα με το ποσο ευχρηστος ειναι για τον καθενα προσωπικα και με τη χρησιμοτητα του.    


Google Chrome πλέον Νο2 browser, μπροστά από Firefox



Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Νεα Lenovo LePhone K2 και LePhone S760!!

Lenovo LePhone S760 Engadget 

Το νεο Lenovo LePhone S760 εχει οθονη 3,5 ιντσων AMOLED και μονοπυρηνο επεξεργαστη στα 1GHz και μνημη RAM 512MB. Επισης, εχει καμερα 5ΜΡ και λειτουργικο συστημα Android 2.3.5 Gingerbread με περιβαλλον της Lenovo. 


Lenovo LePhone K2 Engadget
 

 To νεο Lenovo LePhone K2 εχει οθονη 4,3 ιντσων ΙΡS και διπυρηνο επεξεργαστη Qualcomm MSM8260 στα 1.5GHz, μνημη RAM 1GB και ROM 1GB. Ακομη, φοραει καμερα 8ΜΡ(1080p) και τρεχει λειτουργικο συστημα Android 2.3.5 Gingerbread.

To LePhone S760 θα κυκλοφορησει μεσα στο Δεκεμβριο, ενω για το LePhone K2 θα πρεπει να περιμενουμε γιατι δεν εχει οριστει επισημα καποια ημερομηνια, ωστοσο υπαρχουν φημες οτι μπορει να κυκλοφορησει με Android Ice Cream Sandwich, γι αυτο ακριβως καθυστερει..

Mεσα στο 2012 η νεα σειρα ''εξυπνων'' τηλεορασεων της Apple!!

 






Οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις μιλούν για έναρξη της παραγωγής από τη Sharp μέσα στο Φεβρουάριο. Όπως καταγράφεται στην επίσημη βιογραφία του Steve Jobs, ο πρώην ισχυρός άνδρας της εταιρίας σημείωνε πριν μερικούς μήνες οτι «θέλω να δημιουργήσω μία τηλεόραση που θα είναι εύκολη στη χρήση και θα μπορεί να συγχρονιστεί με όλες τις συσκευές του σπιτιού και με το iCloud. Θα έχει το πιο απλό interface που θα μπορεί να φανταστεί ο καταναλωτής. Τα κατάφερα». Επιπλέον, φημολογείται πως θα υποστηρίζονται φωνητικές εντολές, αλλά και διάφορες άλλες λειτουργίες που έχουν γίνει ευρέως γνωστές μετά την εφαρμογή τους σε συσκευές iPod, iPad και iPhone.




Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, η Apple πρόκειται να παρουσιάσει μέσα στο 2012 τη δική της σειρά «έξυπνων» τηλεοράσεων με σκοπό να φέρει και πάλι «τα πάνω κάτω».

Εμεις ειχαμε αναφερθει και πιο πριν ( http://techclose.blogspot.com/2011/10/apple_30.html )



Teardown του Samsung Galaxy Nexus απο το ifixit.com!!!

standard image 1

 Μερικες εικονες απο το ifixit.com απο το teardown του νεου Samsung Galaxy Nexus, η πρωτη συσκευη που κυκλοφορησε με το Ice Cream Sandwich.. Οι εικονες που ακολουθουν εχουν αρκετο ενδιαφερον..
standard image 2

standard image 3


standard image 2







standard image 3
standard image 1



standard image 2

Το Νοκια Ν900 τρεχει Ice Cream Sandwich!!











           Tο Android Ice Cream Sandwich μπορεί πλέον και τρέχει στο παλιό και ''γέρικο'' Nokia N900. Ακόμη ένα λειτουργικό στην αρκετά μεγάλη συλλογή του, παρόλο που ακόμη μιλάμε για μια pre-alpha έκδοση. Όπως θα δείτε και στο video, το Nokia N900 καταφέρνει και τρέχει το ολόφρεσκο Android 4.0 με κάποια κολλήματα και force closes τα οποία δικαιολογούνται προς το παρον. Μπορεί το hardware να είναι του 2009 αλλά αυτό δε σημαίνει ότι για κάποιον με όρεξη θα τον σταματήσει αυτο, από το να του περάσει σύγχρονα λειτουργικά συστηματα, τουλάχιστον όσο του το επιτρέπουν τα ηλεκτρονικά του.







Nokia Lumia Live με 4D προβολη και μουσικη απο τον deadmau5!!



    



       Οι ''τρελοι'' της Νοκια εστησαν ολοκληρο σκηνικο μπροστα σε κτιριο του Λονδινου, χρησιμοποιωντας τεραστιους projectors για να παρουσιασουν το νεο lumia ζωντανα. 800 παραθυρα εγιναν οθονη για ενα 3D βιντεο με μουσικη του deadmau5 στη βαση του ουρανοξυστη στην περιοχη του Millbank και σε υψος 120 μετρων. Φυσικα, το promo αυτο, ταξιδεψε σε ολο τον κοσμο για να πουλησει το Νοκια Lumia 800 και να διαφημισει και την εικονα της Νοκια. Το πιο τρομερο σε ολο αυτο το αποτελεσμα ειναι οτι η προβολη γινοταν απο 300 μετρα αποσταση, ειναι γεγονος, λοιπον, οτι πρεπει να χρησιμοποιηθηκαν φοβερα μηχανηματα για να δωσει τοσο καθαρο αποτελεσμα και για να εχει τοσο καλα γραφικα. Προφανώς η κίνηση της Nokia είναι κάτι περισσότερο από ένα διαφημιστικό για το Lumia 800. Σηματοδοτεί, ισως, μια νέα αρχή για την εταιρεία και μάλιστα με έντονο τρόπο, ενώ παράλληλα δείχνει πόσο πιστεύει η Nokia στην Microsoft και το Windows Phone λειτουργικό. Δεν πρόκειται απλά για συμβολικό αλλά για εκπλήρωση στρατηγικής με διαφημιστικό budget που προωθεί τα Windows Phone και το Nokia Lumia 800 αλλά και τα άλλα Lumia κινητά. Είναι ίσως η πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση των Windows Phone που η Nokia δείχνει με έμπρακτο τρόπο αυτό που εννοεί.    



Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews