Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Nεο tabletaki για παιδια, Toys R US' Nabi!!!!


 



       Ειναι σχεδιασμενο για να κραταει τα παιδια ηλικιας 6 και ανω απασχολημενα.!! Το νεο ταμπλετ εχει οθονη 7 ιντσων αναλυσης 800 x 480 pixels, εσωτερικη μνημη 4GB και διπυρηνο επεξεργαστη Cortex-A9 στα 533MHz. Μπορει να χαρακτηριστικα να μην ειναι εντυπωσιακα αλλα μην ξεχναμε οτι αναφερονται σε πολυ μικρες ηλικιες. Επισης, εχει προσαρμοσμενο λογισμικο για "kiddified" browsing, για αναγνωση βιβλιων και παρακολουθηση τηλεορασης. Ακομη, εχει ενσωματωμενο "Mommy Mode", το οποιο παρεχει πιο ωριμη εμπειρια του Android λογισμικου. Το Nabi θα κυκλοφορησει στην τιμη των €160 περιπου.  


 



Nεο 10ιντσο tablet απο την Panasonic!!


 




     











       Το Panasonic Toughpad A1 ειναι το νεο tablet που ανακοινωθηκε απο την Panasonic στις 7-Νοεμβριου-11. Εχει οθονη 10 ιντσων αναλυσης 768 x 1024 pixels και επεξεργαστη διπυρηνο στα 1.2GHz με μνημη RAM 1GΒ. Επισης, εχει εσωτερικη μνημη 16GB με δυνατοτητα επεκτασης μνημης μεσω microSD εως 32GB και δυο καμερες, μια εμπροσθια 2ΜΡ και μια οπισθια στα 5ΜΡ με LED flash και Auto focus. Εχει Wi-Fi και GPS και θα τρεχει λειτουργικο συστημα Αndroid 3.2. Εχει υποδοχες microUSB, microSD και microHDMI. Οι διαστασεις του ειναι 10.50 x 8.30 x 0.67mm και ζυγιζει 966γρ. με μπαταρια 4590mAh.  






Νεο Βarnes & Noble Nook Tablet!!

 



   















     Η Barnes & Noble παρουσίασε σήμερα Nook Tablet, το οποιο ειναι το διάδοχο του eReader Nook Color, το οποίο φυσικά έχει περισσότερες δυνατότητες από τον προκάτοχο του και αναμένεται ότι θα ανταγωνιστεί σκληρά το Kindle Fire της Amazon, όπως τονίζουν και οι υπευθυνοι της εταιρίας. Μερικα απο τα χαρακτηριστικά του ειναι η οθόνη 7 ιντσων (VividView της LG), ο διπυρηνος επεξεργαστής TI OMAP4 στο 1GHz και η μνήμη RAM 1GB. Επισης, εχει εσωτερικη μνημη 16GB και δυνατοτητα επέκτασης μεσω microSD έως 32GB. Τρεχει λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread και εχει υποστήριξη αναπαραγωγης βιντεο 1080p. Τελος, εχει αρκετα μεγαλη μπαταρία με αυτονομία 11.5 ώρες ανάγνωση και 9 ώρες video. Tο Nook Tablet θα κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο στις ΗΠΑ, οποτε περιπου στα μεσα του Δεκεμβρη αναμενεται να κυκλοφορει και στην Ευρωπη. Η τιμη του ειναι $249, δηλαδη περιπου €190 και $50 περισσότερο από το Kindle Fire. Η Barnes & Noble ισχυρίζεται ότι οι συμφωνίες που έχει κλείσει με περιοδικά, εφημερίδες και εκδότες γενικότερα, θα το καταστήσουν ως το tablet με το περισσότερο διαθέσιμο υλικό. Επισης, ανακοίνωσε μείωση της τιμής του Nook Color στα €150 ($199) και στο eReader Nook Simple Touch στα €100 ($139).


 

Φημολογειται νεο Htc Ville!!



     Φημες αναφερουν για ενα νεο smartphone που αναμενεται να κυκλοφορησει το Φεβρουαριο στην MWC 2012 με την ονομασια HTC Ville. Το κινητο φοραει διπυρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4, γεγονός που αποδεικνύει ότι η HTC θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Qualcomm, παρά την επιλογή του τετραπυρηνου επεξεργαστη Nvidia Tegra 3 για το HTC Edge (http://techclose.blogspot.com/2011/11/htc-edge-quad-core-smartphone.html ). Μερικα απο τα φημολογουμενα χαρακτηριστικα του ειναι οθόνη 4.3 ιντσων qHD Super AMOLED, επεξεργαστής τετραπυρηνος Qualcomm Snapdragon S4 στα  1.5GHz. Οπισθια κάμερα 8MP (1080p)  και λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich με περιβαλλον HTC Sense 4.0. Ακομη, θα υποστηριζει ηχο Beats Audio και εχει μπαταρία 1650mAh. Θα ειναι μεταλλική κατασκευή με πάχος λιγότερο από 8mm. 







Nεο Nokia GEM, ενα μελλοντικο διαμαντι!!




       Η Nokia συνηθίζει σε κάθε έκθεση Nokia World να παρουσιάζει μερικά από concepts της και σίγουρα όλοι εντυπωσιαστήκαμε με το Nokia Kinetic. Ωστόσο, με αφορμή τα 25 γενέθλια του τμήματος Nokia Research, έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Nokia GEM, ένα concept smartphone που διαφέρει πραγματικά από οτιδήποτε άλλο έχουμε δει μέχρι τώρα!
Το Nokia GEM ξεφεύγει από τα κλασικά concepts με εύκαμπτες οθόνες και ολογράμματα, καθώς η ιδέα πίσω από την κατασκευή του είναι να αποτελείται εξολοκλήρου από επιφάνεια ευαίσθητη στην αφή!
Οι δυνατότητες εκμετάλλευσης ενός τέτοιου υλικού είναι απεριόριστες, αρκεί να υπάρχει το κατάλληλο λειτουργικό σύστημα που θα προσαρμόζει την ευαισθησία της συσκευής ανάλογα με την εφαρμογή. Άλλωστε, αυτός είναι ο λόγος που ονομάστηκε GEM, όπως τουλάχιστον δηλώνει ο επικεφαλής του project, Jarkko Saunamäki:
“Ονομάζεται GEM επειδή όλες οι πολύτιμες πέτρες έχουν αρκετές πλευρές. Ακόμη, είναι concept επειδή είναι ένα ακατέργαστο διαμάντι, που χρειάζεται αρκετή δουλειά για να γυαλίσει και να αποτελέσει πραγματικό προϊόν”



To Android 2.3 Gingerbread κυριαρχει!!



 
 











Το Android Gingerbread εχει επεκταθει παρα πολυ και διεκδικει πλεον το 44,4% των Android Smartphones. Αυτό εν μέρει οφείλεται στις προσπάθειες των κατασκευαστών κινητής τηλεφωνίας να προωθήσουν την έκδοση 2.3 του λειτουργικού στα καινούρια τους τηλέφωνα, αντί να «αναβαθμίζουν», πολλές φορές ανεπιτυχώς τα υπάρχοντα μοντέλα.
Το Froyo κρατιέται «με νύχια και με δόντια» στο 40.7%, με το Honeycomb (των ταμπλετών) να έχει μερίδιο κάτω του 2% στο οικοσύστημα των Android.



Φημες για νεο Htc Ruby?!!

 


Μια νέα μυστηριώδης συσκευή από την HTC εμφανίστηκε σε album της υπηρεσίας Flickr, συγκεκριμένα φωτογραφίες που απεικονίζουν δύο HTC Ruby να καθρεπτίζονται επάνω σε ένα Htc Flyer!
Το μόνο που μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι διαθέτει κάμερα με dual LED flash και υποδοχή ακουστικών 3.5mm, ενώ ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί ποιο λειτουργικό σύστημα θα χρησιμοποιεί (Android ή Windows Phone). Μεχρι στιγμης δεν εχουμε καποιες πληροφοριες για τα χαρακτηριστικα της συσκευης αλλα αναμενονται λεπτομεριες..

 





Nεο Htc Omega με Windows Phone Mango!

    



     To νεο HTC Omega ειναι ένα από τα νέα Windows Phone smartphones της εταιρίας, που θα χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Windows Phone Mango και θα κυκλοφορήσει μετά το επίσημο λανσάρισμα από τη Microsoft. Το HTC Omega θα διαθέτει οθόνη 3.8 ιντσων Super LCD ανάλυσης 800 x 480 pixels, επεξεργαστή μονοπυρηνο Qualcomm 1.5GHz και μνήμη RAM 512MB. Εχει κάμερα 8MP (720p) με αυτόματη εστίαση και LED flash, εσωτερικη μνημη 16GB, WiFi, Bluetooth 2.1, GPS και ραδιόφωνο FM. Αναμενουμε περισσοτερες πληροφοριες τις επομενες εβδομαδες..

Htc Rhyme, το πρωτο γυναικειο smartphone!!

 





      H Htc παρουσιασε ενα ακρως γυναικειο smartphone με οθόνη 3.7 ιντσων WVGA Super LCD αναλυσης 480 x 800 pixels, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 1GHz και μνημη RAM 768MB. Ακομη, εχει κάμερα 5MP (720p) με LED flash, εμπρόσθια κάμερα VGA, WiFi, Bluetooth 3.0, GPS, ενώ χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread με περιβάλλον Htc Sense 3.5. Eχει αρκετα μεγαλη μπαταρια 1600 mAh. Το selling point της συσκευής είναι τα διάφορα αξεσουάρ που το συνοδεύουν, όπως η βάση, το “charm indicator” που αναβοσβήνει κάθε φορά που υπάρχει εισερχόμενη κλήση ή μήνυμα και το ακουστικό Bluetooth σε ασορτί χρώμα με τη συσκευή. Οι διαστασεις του ειναι  119 x 60.8 x 10.85 mm και ζυγιζει 130γρ. 


 

Κωδικες ονομασιες νεων συσκευων της Htc!!


     Η λίστα αυτη φαινεται να βρίσκεται στα χέρια του PocketNow εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά μόλις τώρα βγήκε στη δημοσιότητα, αφού δηλαδή πέρασε αρκετός καιρός και ήδη έχουν παρουσιαστεί ή κυκλοφορήσει αρκετά από τα παρακάτω:
  • Act
  • Alpha
  • Bliss
  • Blue
  • Cybertron
  • Edge
  • Elite
  • Eternity
  • Fighter
  • Fit
  • Flick
  • Glider
  • Grande
  • Holiday
  • Jet
  • Key
  • Layer
  • Omega
  • Pico
  • Pop
  • Prime
  • Quattro
  • Radiant
  • RTP
  • Ruby
  • Runnymede
  • Splendor
  • Square
  • Tag
  • Tahiti
  • Tube
  • Veloce
  • Vigor
  • Villa
  • Vitesse
Σύμφωνα με την πηγή, δεν είναι απαραίτητο ότι θα χρησιμοποιηθούν όλα τα παραπάνω, ωστόσο φαίνεται γνήσια, μιας και αναγνωρίζουμε τις ονομασίες Vigor ή αλλιως HTC Rezound, Runnymede ή αλλιως HTC Sensation XL κ.ά. Το σίγουρο είναι ότι θα ακούσουμε αρκετά για αυτά σύντομα…

Htc Edge το πρωτο quad-core smartphone?!!


 


Φημες αναφερουν οτι η Htc προκειται να παρουσιασει ενα νεο smartphone το Htc Edge. Αναφερεται οτι θα εχει οθονη 4,7 ιντσων αναλυσης 1280 x 720 pixels και επεξεργαστη τετραπυρηνο Nvidia Tegra 3 στα 1,5 GHz!! Προκειται για την πρωτη συσκευη που αν οι φημες ειναι αληθινες θα κυκλοφορησει και θα φοραει τετραπυρηνο επεξεργαστη. Επισης, θα εχει 1GB μνημη RAM και ενσωματωμενη μνημη 32GB. Θα φοραει οπισθια καμερα 8ΜΡ με φακο 28mm f/2.2 και αντιστοιχη εμπροσθια καμερα και θα εχει ηχο Βeats Audio. Το παχος του θα ειναι μολις 10 χιλιοστα και το πιο σημαντικο ειναι οτι θα τρεχει Android 4 σε περιβαλλον Htc Sense 4.0. Πρεπει να σημειωθει οτι η Htc θα ειναι η πρωτη φορα που θα χρησιμοποιησει Nvidia επεξεργαστη σε συσκευη της και οτι με το περιβαλλον Htc Sense 4.0 θα ερθει μαζι με νεα hubs, οπως Htc Play για παιχνιδια, Htc Read για ebooks και Htc Listen για μουσικη. Τα χαρακτηριστικα που αναφερονται ενδεχεται να τροποποιηθουν μεχρι τον Φεβρουαριο που θα γινει η επισημη παρουσιαση στην MWC 2012.  

http://pinoytutorial.com/techtorial/wp-content/uploads/2011/11/htc_edge_tegra_3_2.jpg

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΝΟΚΙΑ Ν9 ΤΡΕΧΕΙ ANDROID 2.3!!!


Ακομα δεν κυκλοφορησε καλα καλα το MeeGo smartphone της ΝΟΚΙΑ και ηδη οι developers του φορεσαν λειτουργικο συστημα Android.

Το τηλεφωνο μπορει να τρεχει και τα δυο λειτουργικα συστηματα, κατα την εκκινηση του γινεται η επιλογη εκεινου που θελει ο χρηστης.
Συμφωνα με πληροφοριες το κινητο δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα στις δυνατοτητες και λειτουργιες του περα απο το GPS, για το οποιο σιγουρα οι developers θα βρουν λυση και για αυτο.
Να πουμε εδω οτι και στο ΝΟΚΙΑ Ν900 ειχαν φορεσει ANDROID.

Tο ΝΟΚΙΑ Ν900 ΜΕ ANDROID.

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Nεο branded tablet 7 ιντσων απο την vodafone!!




        Η Vodafone ερχεται να παρουσιασει το πρωτο 7ιντσο tablet της μαζι με το vodafone Smart Tab 10. Το Smart Tab 7 εχει οθόνη 7 ιντσων αναλυσης 1280×800 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz και μνήμη RAM 1GB. Επισης, εχει ενσωματωμένη μνήμη 16GB, οπισθια κάμερα 5 MΡ και  δέυτερη εμπροσθια κάμερα 2 MΡ. Εχει Wi-Fi, υποδοχή για επεκταση μνήμης μεσω micro SD και υποδοχή για κάρτες SIM. Το tablet θα τρέχει λειτουργικο συστημα Android Honeycomb και ειναι και αυτο κατασκευης ΖΤΕ. Αναμενεται να κυκλοφορησει στα μεσα Δεκεμβριου και υπολογιζεται στην τιμη των 300€ περιπου.




Νεο branded tablet, vodafone Smart Tab 10!!

       
         Μεσα Δεκεμβριου αναμενεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το πρώτο 10ιντσο branded tablet της Vodafone. Ονομάζεται Vodafone Smart Tab 10 και εχει οθονη 10ιντσων αναλυσης 1280×800 pixels. Επισης, εχει διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB. Ακομη, φοραει οπισθια κάμερα 5 MΡ και δέυτερη εμπροσθια κάμερα 2 MΡ. Εχει Wi-Fi, υποδοχή για επεκταση μνήμης μεσω micro SD, υποδοχή για κάρτες SIM και θα τρέχει λειτουργικο συστημα Android Honeycomb. Ειναι κατασκευης ΖΤΕ και υπολογιζεται να κυκλοφορησει στην τιμη των 450-500€ περιπου. 


 





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews