Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Toshiba tablet

Την ελαφρύτερη και λεπτότερη “ταμπλέτα” του κόσμου παρουσίασε η Toshiba

Ο νέος υπολογιστής tablet της Toshiba «Regza AT700», που παρουσιάστηκε στην έκθεση τεχνολογίας «CEATEC 2011» του Τόκιο, είναι ο λεπτότερος και ελαφρύτερος του είδους του, με στόχο τις πωλήσεις του iPad της Apple.
Ο Regza AT700, διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών, ''τρέχει'' το λειτουργικό σύστημα Android 3.2 της Google και έχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης (Wi-Fi), έχοντας ταυτόχρονα  πάχος μόλις 7,7 χιλιοστών και βάρος 558 γραμμαρίων. Διαθέτει ένα διπύρηνο επεξεργαστή TI OMAP 1.2 Ghz, εσωτερική μνήμη 32GB, δύο κάμερες (μία πίσω 5 megapixel και μια μπροστά 2 megapixel), καθώς επίσης γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο, ψηφιακή πυξίδα, GPS κ.α.
Ο κυρίαρχος iPad έχει αντίστοιχα πάχος 8,8 χιλιοστών και ζυγίζει 601 γραμμάρια.
Η Toshiba παρουσίασε μάλιστα και μια μικρότερη έκδοση, το μοντέλο ΑΤ3S0, με οθόνη 7 ιντσών, πάχος 1,21 εκατοστών και βάρος 379 γραμμαρίων, το οποίο λειτουργεί επίσης με Android. Και οι δύο νέες ταμπλέτες έχουν μνήμη RAM 1GB, ενώ η ανάλυση της οθόνης τους είναι 1280Χ800.
Οι ταμπλέτες της Toshiba θα κυκλοφορήσουν αρχικά στην Ιαπωνία στα μέσα του Δεκεμβρίου φέτος, αλλά η τιμή τους δεν έχει ακόμα καθοριστεί.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews