Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

BLACKBERRY PORCHE DESIGN P9981

BlackBerry Porsche Design P'9981 ζουμ μέσα από την RIM.  Τηλέφωνα, BlackBerry, Research in Motion, η RIM, BlackBerry Porsche Design P'9981 0

       Καλα νεα περιμεναν τους οπαδους του RIM καθως το καινουριο smartphone ειναι σχεδιασμενο σε συνεργασια με την Porche Design. Ενα κινητο τηλεφωνο με ανοξειδωτο ατσαλι στο μπροστινο του μερος, ακομα και στα πληκτρα και με μια δερματινη επενδυση στο πισω μερος της συσκευης.
 Τα καλα νεα δεν σταματουν εκει, το τηλεφωνο αυτο τρεχει με ταχυτητες Porche καθως φοραει επεξεργαστη 1,2Ghz και μνημη RAM 768MB,εχει 8gb εσωτερικη μνημη και δεχεται επεκταση με microSD, που σιγουρα χρειαζεται για αποθηκευση των βιντεο που ειναι σε ποιοτητα HD 720p απο  την καμερα των 5megapixel, το οποιο φοραει. Οι διαστασεις του ειναι 115x67x11,3 χιλιοστα και ζυγιζει 155γρ.
«Η καθαρή και χαρακτηριστική σχεδίαση, σε συνδυασμό με αυθεντικά υλικά και έμφαση στην παραγωγική διαδικασία, ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία μας, γεγονος που ερχεται να συμπληρώσει την ποικιλία προϊόντων της Porsche Design."
Από το 1972 η Porsche Design έχει παρουσιάσει προϊόντα ορόσημο με εικονικό ύφος, και το P'9981 smartphone από το BlackBerry θα είναι ο επόμενος σταθμός μας," είπε ο Δρ Juergen Gessler, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Σχεδιασμός Porsche.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews